Lovers and Friends

Fredag & Lördag

what's your fantasy

Lyssna just ner lite ångestlåtar, inte läge för det nu. Får inte tänka på Tim. Måste inse sanningen, att det ändå inte var bra, att vi bara bråkade, att vi bara förstörde varandra. Jag måste se en vecka framför mig i turkiet med mina två bästa vänner. Imorn pappa vecka, absolut ingen lust med det.. Men har inte träffat min pappa sedan innan jag åkte till Bulgarien vilket är en månad sen om inte mer.. Inte så normalt med tanke på att jag egentligen ska bo hos honom varannan vecka. Nu ska jag lyssna på annan musik, tänka mig mer bra saker. Världen är full av bra män, vem vet.. kanske redan träffat en av dessa? Mister du en står tusen åter, vinner du en står tusen och gråter. Eller som när mamma skulle trösta mig (klantigt) "Mister du en står tusen och gråter, vinner du en står tusen åter" haha. Nu ska jag fixa mitt rum eftersom det kommer hit en fotograf imorn som ska fota våran lägenhet som ska ut på nätet för säljning. Just nu saknar jag gamla tider, när jag var liten, stefan och jag var bästa vänner och alla var lyckliga. Nu? Vet knappt vem jag är, allt är så rörigt. Nu ska jag sitta och fantisera mig bort till turkarnas land. Here you got a picture on our view from the apartment in Turkey.

Boyz II men (It's so natural, you belong to me, I belong to you)

kan man få nog? NEJ! jag älskar dem.. så vackra låtar, sen stor del också för att jag tänker på Ermias. Boyz II Men, underbart. Jag kom precis innanför dörrn, jag maria sandra sara martina madde lillis & willan var på NRJ in the park, därifrån åkte jag sara maria och martina vidare till hjulsta och mötte Joseph som tog oss till en ganska nice lägenhet. Så vi har chillat där och så, Joseph är hur snäll och gullig som helst. Jag har inget mer att säga just nu, bara att jag sitter och NJUTER av min spellista Boyz II men på iTunes, som kommer stå på repeat inatt. <3
Lyssna och njut <3

BAKFYLLA

Huvudet dunkar dunkar dunkar, INTE KUL! igår var vi först hos mig jag maria sandra och martina, sandra var surpuppa, och när sandra är sur är det att leva i mardröm, vilket resulterade att sandra och maria börja storbråka och jag fick självklart stå emellan.. de vart som tur var till slut sams (tvingade) på vägen till festen i solna och allt var frid och fröjd tills vi drack, martina strula sen drog vi vidare för att gå till solna station där Joseph och hans kompisar skulle hämta oss med bil, och då började det igen.. tjaffset. Jag vart trött på skiten och fick för mig att slänga en flaska i marken skulle få tyst på kärringarna. Det slutade med att jag på nåt sätt börja blöda.. Vad säger sandra när vi kommer in i bilen? "jag har inte bett dig skära upp handlederna för min skull" Bra första intryck på killarna :) Emo-mickis is in da car. Vi åkte till en lägenhet i solna och drack, drack, drack.. och annat. Och det räcker väl med att jag säger att jag inte kommer ihåg hur jag kom hem :) Så mycket dricka.  Bakfylla har jag märkt leder till fnitterhet och idioti.. och då ska jag inte gå in på själva fyllan. Fnitter fnitter, ikväll blir det Nrj in the park med marta(martina) Marijuana(Maria) Elfen (sara) och kanske Lizzie(sandra) om hon har bättre humör än igår, vilket jag hoppas med hela mitt liv.

för roliga tjejer!   Take care! /Turbokarin

Party all night long

Nu är det fredag igen, vilket innebär fekke! Har lite brådis faktist.. Men måste bara säga en sak... eller fråga en sak, om ni kan gissa en sak.. vad jag kallades i skolan idag? TURBOKARIN! en rullstolsbunden dvärg som var mongolid samt gick i ängskolan kallades för det, sandra & maria drev om att jag var lik henne, hörde alla snygga killar i vår skola det? JA! så när jag går förbi i korridoren dånar namnet, turbokarin!  "Är det inte turbokarin som kommer?!" Pinsamt! Men jag bjuder på det ;)

ikväll kommer ännu en kväll värd att minnas med mina älsklingar, idag får martina vara med ;)
ÄLSKAR ER, är noll utan er, glöm aldrig det

Mickis Pickis Päronpung

Hej alla gullegrisar! Vad har jag gjort idag? Varit i skola, ätit på donken, pratat Joseph i telefon & chillat med sköningarna martina & maria at ma place. Och nu är biljetterna bokade och betalda, Turkiet 13/9! WHI & imorn är det fredag!
Jag sandra maria, no matter what we go through it's me and my crew!

All my pride is all I have

vet ni? :) Jag har städat mitt rum tills nu, till och med skurat golvet, bytt lakan, bytt soff- fodral :) Slog nyss i min lilltå som i stort sett var ett sår, hela tån! Sen skulle jag göra nåt i badrummet.. fråga inte vad, men jag slår iallafall i badkarskantet i en sjuhelvetes fart MITT PÅ såret, AJ!!!!! :( klumpedunsen mickis, jag är den klantigaste alla vet, den klantigaste jag själv sett. Är säkert underhållande :) Just nu sitter jag och pratar med en kille som heter Joseph, verkar skitgullig, sandra och jag ger killar varandras msn haha :D Jag gav hennes till min killkompis, alltid kul med nåt litet msn snack :) Ska lägga mig ska upp tidigt imorn och prata med rektorn angående ledighetsansökan jag lämnade in, måste veta eftersom det bara finns 8 biljetter kvar. Plus att jag ska för en gångs skull ta en morgon dusch, är en kvällsduschmänniska, men pallar inte nu plus att då kommer jag se ut som trollmor imorn, så måste väl gå upp tre timmar tidigare, tar två timmar för mitt tjocka hår att torka och hårfön går fetbort då blir det ännu större och fluffigare än vad det redan är, blä. Alla kämpar för Volym, jag kämpar MOT! haha. GODNATT =)

På bild: Jag (med dubbelhakan), min älskade pappa, min underbara gudfar & hans son Theo, liggandes är Tilde hans dotter och bredvid henne min världens bästa lillebror Wilhelm år 1999.

Lilla Al Fadji

Ja jag är en av de torra som dör för Al Fadji! Ey Lyssnaaa! haha ne men idag har jag haft en mycket lugn och skön dag, började med matteprov som i stort sett gick åt helvete, efter fick vi rikskuponger att äta ute för, jag och willan åt Giros, mums ma favorite! Efter det mötte Willan och jag upp Lillis som hade varit med sin pojkvän och lunchat, efter det gick vi och satt oss i en park och pratade, hade allmänt trevligt. Där mötte vi på min lillebror som precis börjat sexårs, och han ville följa med oss, så vi plocka upp honom och gick mot Ica där vi köpte jättegoda fruktsallader (Ananas, Granatäpple & Vindruvor)  och nej jag har inte bara varit nyttig..köpte mina favoritkakor LU, yummi! Vi var väl ute i Ca. fem till fyra timmar! Nu ska jag städa som jag sagt sen jag kom hem? haha är typ besatt av att skjuta på allt, not good! Så nu ska jag städa, har jag förresten nämnt att vi fått underbart schema, imorn börjar man klockan tio. Kanske är läge att börja fixa nu så jag kommer i säng någorlunda, har endast sovit 7 timmar på två dygn, se vad sms kan åstadskomma.. I helgen ska jag någon dag se film med Figge, på fredagkväll som sagt var coctailparty och på lördag är det NRJ, flipp chill! haha fått noja på m9- flipp chill & klassikern Shabba Ranks - Murder she wrote! Nu ska jag flippa sönder, haha näää ska städa. Pusss på er sötisar. Here you got Lillis, världens sötaste blondin


Sanning eller Lögn, man ger vad man får

"Sanning eller Lögn, man ger vad man får, tiden läker ändå alla sår."  Fre - Sanning eller Lögn.

Haha ja vad ska man säga fler och fler katter för varje dag, ne men.. jag slutar aldrig chockas i skolan! helt sjukt! Nu går hela Rinkeby som vi umgicks med förut i skolan, men det är kul. Nu har jag och sandra precis varit och köpt panpizza, cola och smaskenssaker på konsum, blir alltid nervös när jag ska säga hej till Ermias som jobbar där, min röst börja darra eller blir pipig.. jobbigt? Jag måste fixa de jag förstörde i helgen och de snabbt! mår fett dåligt över det.. de snurrar i mitt huvud hela tiden :( tänk om man kunde göra saker ogjort? Tim smsa mig även idag att jag skulle dra åt helvete för jag inte hade tid att prata på skoltid.. och antagligen eftersom vi inte pratat sen i fredags, vilket är ett fakeförhållande som han sa, håller med till 100% .Idag började jag en ny kurs som heter Etik & Livsfrågor, verkar riktigt intressant faktist! :) ska bli kul. Sen fick jag veta att Kebron gick i min tyska, nya pluggvännen va ;) Ny dag imorn, ska faktist bli kul. Sandra och jag går snart och lämnar över pengarna till Issam, sen bör jag plugga till provet jag har imorn men har ingen mattebok.. smart. Sandra ligger och sover, skitsöt. Men skriver lite senare nu ska jag ta hand om min lillebror lite. Puss på er

Outfit

Jag tänkte berätta mig lite för er vad jag gör med mitt hår, sminkning och vad jag har för kläder och vad jag tycker är snyggt. Eftersom jag älskar smink så har jag ganska mycket smink enligt mig, men lagom och då pratar jag nu inte om puder som lägger sig som en kaka utan mycket runt ögonen, fina ögonskuggor, har treolika, en brun glammig som jag lägger som en eyeliner, i mitten av ögonlocket lägger jag en guldig ögonskugga och längst in mot ögonvrån lägger jag en vit/beige ögonskugga som ger ögat ett större utseende. Mascara tar jag ganska lite av eftersom jag tycker det ser fult ut när ögonfransarna ser ut som tjocka spindelben. I ansiktet använder jag först en underlagskräm för att porerna inte ska suga in sig foundation som täpper igen porerna vilket leder till pormaskar eller till och med finnar. Rouge kan jag använda ibland med korallrosa färg, vilket man ska ha när man har blå ögon, eller jag har iallafall rekomenderat det. Men nu mera har jag faktist bruna ögon eftersom jag tycker det är så himlans snyggt har jag köpt linser vilket jag gör då och då i  en brun nyans. Håret.. vad ska man säga? Gräset är alltid grönare på andra sidan. Jag har jättelockigt hår, och jag är trött på det vilket leder till att jag står och drar med den spisvarma plattången i håret varje dag.. Nu när jag fått lite längre hår än förr så har jag faktist börjat ha lockigt hår och inse att det har sin charm eftersom inte alls lika många har lockigt som rakt. Lockarna är ju inte alltid snygga, enligt mig.. det beror helt och hållet på vad jag använder för shampoo/balsam, för snygga lockar rekomenderar jag Fructis. Klädsel? Jag brukar klä mig ganska enkelt, helst i mörka färger,  och max tre färger..annars blir jag nervös haha. svart är min favorit, och sen gillar jag tighta kläder som framhäver sina former, själv bor jag i klänningar/tunikor och legins, minns inte sist jag hade jeans, något otroligt snyggt är tubklänningar&linnen, love it! Sen självklart ska man matcha med nån snygg frisyr, snygga smycken, fina sjalar och heta skor!


Ångest

Allu kissekatter! Ja ni vad ska man säga.. JAG HAR FET ÅNGEST! jag ska alltid göra saker som jag ångrar när jag är full.. I helgen berättade jag ju om i fredags, och lördagen var roligare och mycket värre, eller rolig? Nej det va kul tills jag sabbade allt och gjorde saker som jag visste att jag skulle ångra dagen efter, men det kanske hade varit lättare om jag hade druckit så jag hade minne till att veta vad jag gjort dagen innan, nej jag klunkade absint smart som jag är, dock att jag inte visste det då.. Men sen är det ju så härligt och vakna upp dagen efter med kastande kommentarer i ansiktet om vad man gjort dagen innan, NEJ. och jag har ont i magen, kan som sagt inte säga nåt mer än att jag ångrar mig. Borde lära mig hålla fingarna i styr eller sluta dricka. Vill berätta för alla er men det känns inte lämpligt eftersom alla som läser den här bloggen vet vilka dessa personer är och därför känns det absolut inte lämpligt att berätta vad som hänt. Jag vill aldrig mer till skolan efter idag, men nytt läsår nya tag, si? 13e September åker förmodligen jag Sandra & Maria till Turkiet, dör av lycka! Och om två veckor flyttar vi till denna fina lägenhet nedan, kan det bli bättre? (except small text) Mitt rum med turkosa väggar. Förövrigt.. var jag sandra och maria i stan idag och jag shoppade, ny bh samt trosa i babyrosa med svart rosett & spetskant, även smycken, guldringar, silverringar, armband med berlocker, legins & en lång cardigan med kort ärm. Love it! På fredag ska vi på Coctailparty på invigning, blir till att hitta någon fin dress då.. Skriver och uppdaterar med bilder antagligen imorgon, kan även bli ikväll. Nu måste jag städa och packa upp väskan från Bulgarien som jag roligt nog inte gjort än. Kram på er, ha en fortsatt trevlig kväll!
lägenhet

The more I get the more I want

Igår var jag med sara, sandra, maria och martina.. det hände faktist en ganska lustig sak,  vi gick förbi en ballkong där det stod typ tio killar som vissla in oss, vi skulle till sara som var hemma själv senare, och eftersom vi inte ville gå dit spiknyktra så drack vi lite innan och sedan begav vi oss mot ballkongmännen, de bjöd in oss igen och rebella som vi är, gick vi in och var sociala.. De var riktigt schyssta killar, bjöd på dricka och var allmänt gästvänliga. Vis tretiden skulle vi utnyttja den underbara nyheten att tunnelbanorna går dygnet runt på helgerna, så vi åkte till stan och på vägen hann jag väl smsa 20pers? :) usch! ne men två iallafall.. sen mötte vi Michel Osman Danne & Abbe.. jag behöver väl inte säga mer än att vi aldrig skulle gått på samma vagn. Nu ska jag och Sandra träffa Issam som säljer vodka till oss, vi ska köpa en eller två flaskor till ikväll, och som kvällen ser ut nu så ska va antagligen vara hos sandra först, sen vid elvatiden gå till sara då hennes bror börjar sitt nattpass, och förhoppningsvis kommer saras pojkvän med kattkompisar (säger så för att jävlas med Martina) haha. Jag och Sandra har precis lagat oss en Lunch bestående av Pyttipanna, kollat på Project Runaway och ätit nybakta kanelbullar till efterrätt, mums! Och en sak jag antagligen kommer fråga mig fler gånger i framtiden är VARFÖR man alltid ska skämma ut sig med alkohol i blodet? IT SUCKS!

Bilder från gårdagen, klippt lugg som ni ser :)


Välkommen till min nya blogg, som är det sista jag kommer ge upp!

(För er som inte vet så heter jag Mikaela, typ kallas endast för mickis, är 17 somrar och går andra I Bulgarien @ favoritstället Bonkersåret på Löftrömsgymnasium med inriktning Juridik (Ja det är pest & pina)) jag har haft det ganska krångligt angående det här med bloggandet med tanke på att jag har en människa i mitt liv som hatar när jag bloggar och börjar bråka om exakt allt jag skriver i den, och det orkar inte jag med. Så nu är det väl bara personen i fråga som kanske får lov att ångra sig eftersom han aldrig får läsa vad jag gör med, eller kanske till och med inte får läsa sanningen bakom allt. Idag ska jag hem till Sandra, och sen kommer förmodligen tredje muskitören Maria och livar upp vår vardag.. eller nej, det är fredag vilket innebär helg :) och TVÅ dagar kvar till skolan, jag tycker faktist det ska bli kul, har förberett mig med en ny ämnesmapp och en negativ inställning till alla 92or som ska börja & att den som gör våran klass bäst ska sluta, surt. Något jag vet ska bli ett nöje är att träffa några jag inte träffat på hela lovet, Lillis, Madde, Willan & Cheima, sen såklart alla andra :) Sen ska faktist min Homie Martina börja i våran grannskola St Martin, det ska faktist bli kul, vi kom varandra ganska nära genom resan i Bulgarien, en underbar resa! Aldrig haft så roligt, ni kommer nog få leva med att jag säger att jag vill tillbaka ett par gånger. Efter Bulgarien vart jag allvarligt sjuk för er som inte vet eller haft er tid att fråga, mina tarmar tog stryk, jag fick 41graders feber, läskiga kramper i magen, dånande huvudvärk, och det forsade blod ut ur mig, och då menar jag inte ur det hålet menstruationen kommer ifrån, kanske äckligt.. men jag valde att skriva det ändå för jag har aldrig haft sån dödsångest och rädsla i hela mitt liv. Nu börjar jag dock komma på bättringsvägen!
Allt har tydligen sina för och nackdelar

RSS 2.0