Smokin Section

Hej alla! Jag har äntligen hittat min halloweenkostym :) jag själv! Jag har inte varit såhär sjuk på riktigt länge, nu pratar jag om bihåleinflamation, feber, och halsont! Det är hemskt! Har ont i hela kroppen, sen gör inte min stora haka saken bättre :( Usch! Varför ska jag ALLTID bli sjuk på helger PÅ loven?! och när det är en fest med gratis sprit för 10.000:-, ofta det händer.. Japp mig händer det! Jag anar att det är mina dåliga blodvärden som spökar igen eftersom imunförsvaret blir så mycket sämre då, iförrgår sov jag 16 timmar  från 20.00 på kvällen till 12 på förmiddagen, och trots att jag sovit så länge så somnade jag igårkväll likaså vid åtta. En av de värsta nätterna jag varit med om, drömde om det som hände i fredags, vaknade av svettatacker och andra sekunden att jag frös. Trots att jag tagit 4 ipren hade jag 39-graders feber. Det gör ont i lungorna när jag andas in också.. Nu jag har precis badat med tända ljus om inte det var hemskt att gå upp däifrån, ser ut som ett litet russin! Somnade haha. Nu ska jag klä på mig mina myskläder och sockor och säkert vantar också, synd att min fjällräven låg i källaren..

En ny favoritlåt, passar mitt deprimerade liv just nu
 

50 Cent - They wanna see me bleeding

Hej alla bloggare, jag har inte bloggat så mycket för det har hänt en del saker. I tisdags hyrde Jag och tjejerna en lokal i sundbyberg ett hur ifrån där jag bor. Vi bestämde oss för att ta dit några killar som alltid bjuder in oss där de har någonstans man kan dricka, allt var jättekul, vi dansa, drack m.m. Sen så gick jag in på toan för att prata i telefon, jag sitter på toalettstolen med locket nedfält och in kommer en kille, jag tänker inte gå in på vad han gjort exakt, men han drog mig i håret och försökte tvinga mig till saker jag inte ville. Jag fick panik och slog honom i magen och sprang därifrån. Jag gick ut och skulle sätta mig på en bänk med bord & sits som sitter ihop, jag satt mig på bordet och skulle ha fötterna på sitsen, vad händer? Jo eftersom det regnat ute glider mina ben åt sidan och därmed jag rakt ner i marken och tar i med endast hakan. Jag trodde alla mina tänder hade lossnat, så jag satt mig upp och grät som en liten bebis, maria kommer ut och utbrister "vad har hänt?! du blöder" de rann blod ner på halsen sen kom fler ut och någon sa att man såg mitt hakben och att jag var tvungen att åka in och sy på direkten, jag fick panik och sprang in på toaletten och kollade mig i spegeln vilket jag INTE skulle gjort. Hur som helst låg jag i soffan och alla underbara vänner plåstra om mig, sen kommer killen som egentligen teknisk sett var orsaken till allting från första början, om han inte hade gjort det han gjorde hade jag inte sprungit ut och gråtit och absolut inte halkat. Hur som helst kommer han och frågar vad som hänt och jag får ett utbrott och sparkar honom rakt i magen och ber han dra åt helvete. Han sa att han inte hade gjort någonting alls. Och vem skulle tro på mig? Hur som helst skjutsade en killkompis in oss till St Görans Sjukhus där de tog emot mig direkt på akuten och jag fick sy 4stygn. Medans jag sydde satt sara bredvid och höll mig i handen och jag fick lyssna i hennes ena hörlur, R Kelly - No 1 Sex. Jag började sjunga och han som sydde sa "nu får du ligga still!" haha. Ja så nu kan ni ju förstå vad jag tänker på när jag hör den låten.. Den finns ju några inlägg ner. Jag kan faktist förstå en liten del av känslan, hur hemskt det kan kännas att bli våldtagen, det här var ju absolut inte lika allvarligt som en riktig våldtäckt där de blir tvingade till sex, men jag känner mig så otroligt förudmjukad och smutsig. Och den äckliga sanningen verkar vara att våltäcktsmannen är alltid någon man vet vem det är.

Och hur ont det gör nu ska vi inte prata om, min haka ser mer ut som en tennisboll med blodig tejp på, jag har så ont att jag inte kan sova, äta eller ens slicka mig på läpparna. Och ja för en gång skull tycker jag faktist synd om mig själv! Idag ska jag åka till min mormor i skärholmen, vi ska nog kolla lite i centrum, sen åka upp och vara barnvakt till mina underbara kusiner. Så söta! Nu ska jag börja fixa mig. Kram på er

Innan (en av mina nya tröjor på) när man var glad, taggad och bara hade det roligt..  Tills min haka kom i vägen och förstörde kvällen, jag är en av de få som är otroligt ful när jag gråter haha som ni ser. Hakan har blivit mer svullen ut nu.. Men nu fick ni en liten inblick på den.

Shake your body like a bellydancer

Hej alla gårkvällen blev lugn! Jag maria martina lella sara
 & sandra var hemma hos martina och snacka, åt chips &
drack cola haha. Idag vet jag inte riktigt vad som sker, jag
vakna i stort sett nyss, somnade klockan halv sju imorse!
 ikväll hoppas jag det finns någon fest eller nåt som man
 kan gå på om jag inte åker till pappa. Nu ska jag börja fixa
mig sen möta maria, jag är lite seg med mitt bloggande just nu,
är inte så road av det. Men det kommer snart!  Puss och Kram

"Babygirl I hope you´re ready"

Heeej någon har vaknat på rätt sida idag :) Moi! Jag har faktist än så länge ingen aning om vad jag ska göra idag mer än att försöka få bort min äckliga mensvärk! Jag vill åka till stan och köpa upp mig på ett nytt halsband som gick i tre delar i fredags, det gick alltså vilt till haha! Men som sagt var har jag ju ont i magen så det kanske slutar med att man bara ta det lugnt. Men nåt ska vi nog hitta på! :) Jag kan va snäll och lägga upp lite bilder från i Lördags och en bra låt åt er.'

1. Världens sötaste Gustav i bowlingshallen
2. Min fina mami i bowlingshallen
3.Yummies! Pommes & Cola
4. Salladen jag gjorde i Lördags med ett glas dagens, mums :)
5. Sandra och Maria på toan i lokalen haha..
6. Jag i lokalen
7. Madde deckmode på vägen hem! haha!
8. Okej.. jag var inte heller så pigg!
 
R.Kelly & Keri Hilson - Number 1 Sex (Hon sjunger från en killes perspektiv för er som inte förstår)

supersugen

Hej hoes kom precis hem från martina, vi kolla film och svulla. Vi kolla på mindre än hälften av supersugen då jag somna och insåg att jag behöver min säng. Jag är slut! Det är så illa att jag inte ens orkar skriva mer för då kommer jag somna på tangentbordet, men inte så konstigt eftersom jag egentligen kom hem halv sju, men nu har man ju ställt tillbaka klockan så. Har sovit ca. 3-4 timmar. Och INGEN röst har man. Okej nog om mig nu Godnatt och dröm söta drömmar om mig.

Höstlov

äntligen veckan man väntat på så länge, en vecka som ska bestå av vila! Helgen var jätterolig och jag är trött, nu ska jag och mamma ut och köpa hem nåt gott att äta, idag blir det färdigt! Se får vi se vad som fötter och sker. Skriver sen, lite om vad jag shoppat och så. Puss!


Godmorgon & Godnatt

nu kom ja och madde hem och vi ska lägga oss, jag har nyss bestämt att vi ska lyssna på
och repeat ska va på! Bästa låten vad som än händer

I'll make love to you like you want me to

Jag är kääär! okej jag har varit det i mer än ett år men ändå. haha tänker inte säga i vem de som ska veta vet redan :) Jag vann bowlingen och vet ni vad jag ska göra nu? jag ska lägga mig i ett varmt bad med tända ljus och lyssna på Boyz II Men - I'll make love to you. Det ska ni med tycker jag!

Oboy!

Nu dricker jag oboy!  det enda jag kan dricka bakis. och jag säger OBOY till igårkväll, skitkul osv. MEN FYFAN! så jag mår idag, jag lovar att jag aldrig varit med om värre, mitt nya halsband är delat i tre delar, mitt ena nya örhänge är borta, mina nya legins är trasiga, mina linser blåste bort när jag höll dom i handen påväg hem från TIM, JA TIM!? jag ringde tydligen honom igårkväll. Jag var i bråk med några utländska tjejer i rinkeby som jag tydligen skulle slå sönder, lagom pinsamt att det var en kille i vår skola som stoppa mig :) Hur som helst har jag FET huvudvärk och orkar inte ens ha ögonen öppna. Btw så tror jag att jag är lite full fortfarande. HEJDÅ! snart ska jag bowla, kul. Just nu ser jag ingen fördel med gratis hink.

I Wanna make love in this club!

Jag är skiiiiittglad och taggad! Ikväll ska vi tjejer hinka sen dra till det jag trodde var en lägenhet so tydligen var en lokal :) först var jag hos tandläkaren tydligen näst sista gången jag spännde, YES! men jag har sååå jävla ont nu. Vi har lång lunch, vi åt sushi så gick vi hem till mig ett tag jag & madde, nu vi sitter och kollar på gamla fyllebilder haha.. efter skolan ska jag och sandra in till stan och kolla runt, vill köpa nåt nytt att hänga i garderoben. Imorn ska jag kl halv tre spela bowling, efter det ska jag åka till maddes jobb i sollentuna och hålla henne sällskap, sen ska vi åka hem till mig och fixa oss och antagligen kommer andra tjejerna också hit så ska vi väl föra lite, sen drar vi till klubben i kungsängen nu är vi uppskrivna på gästlistan så då kan man andas ut :) Nu ska vi tillbaks till skolan! Skriver ikväll
Förvarning; håret blev väldigt mörkt och jag har lugg!

Lite bilder från lunchen

Rehab

Nu sitter jag med en hårfärg i, kör alltid på Garnier 3an! blir bäst då, blir svart i början sen efter några tvättar blir det ju lagom mörk brun sen, men är sugen på lite svart nu så det blir perfekt! Jag var ju i stan med mormor, vi fikade på NK, hon tog en kaffe & en pralin och jag en latte, sen gick vi runt lite i stan, jag fick ett par fina stickade svarta tumvantar och en hårfärg. Innan vi skiljdes åt så frågade hon om jag ville ha en liten slant jag tänkte mig en hundring och sa att det var lugnt, tycker på något sätt synd om henne haha hon är så generös, men det vet jag att hon kommer få tillbaka någon gång i tiden. Så gav min snälla mormor mig 500;- för hon vet att jag har mina små behov och att mamma har det väldigt tjärvt med pengar just nu eftersom gamla lägenheten inte blir såld plus landet , så de två räkningarna plus vårt nya boende.. Men förhoppningsvis tar bank kriserna snart slut och allt blir i sin ordning. Jag undrar också om Gud läser min blogg? i mitt tidigare inlägg skrev jag att jag tyckte det var synd att båda festerna var på lördag, jag fick nyss ett sms av killen som bjudit oss till lägenheten med pool på lördag, och han sa att det var flyttat till imorn,  NICE BAJS :)
Nu ska jag fortsätta kolla på nåt program om folk som gått upp i vikt sen de gifte sig och ska komma i sina bröllopsklänningar/kostymer igen med min lillebror Gustav & Mami <3

Maria hos cheima igår

Jag hos cheima igår

och världens sötaste cheima när hon var liteeeen :) <3

På torsdag äta ärtsoppa, på lördag är det FEST!

Hej tudifudisar! Jag ska nu åka in och möta mormor i stan och förhoppningsvis shoppa lite och äta ute som jag sa, sen ska jag möta mira och ge hennes klänning som hon ska ha nu när hon åker till Paris på Lördag.Imorgon ser det ut som att vi tjejer som vanligt ska dricka, sen på lördag har två fester dykt upp haha, varför ska allt alltid hända samtidigt, kan inte en flytta sig till Lördag? En av Maddes kompisar äger en klubb i kungsängen dit hon kunde kunde komma med några kompisar, så nu ser det ut som vi beger oss av dit, sen bjöd en av mina killkompisar oss till en lägenhet med pool på lördag där det skulle va fest. Sen är det ju ett heeeelt lov :) Efter skolan köpte jag & sandra Cola & Godis och gick hem till mig och kolla på min Sex & The City Box! Nu ska jag åka in till stan! Skriver ikväll
Puss och Kram könsorgan!


Tupac Amaru Shakur <3

Jag kan få en tendens att bli otroligt intresserad av vissa saker som skett/ vissa människor. En av dem är 2pac, jag kollar videos på youtube på intervjuer med honom och han verkade vara en sån fin människa, visst han hade också sina brister ute in the hood, åkt fast för att ha skjutit poliser m.m. Men det han framför allt var känd för var ju sin kärlek till kvinnor, sin respekt för kvinnor.. Han växte upp med bara sin mamma som blivit lämnad av hans far. Många av hans låtar handlar om kvinnor, Dear Mama - Handlar om hur svårt framför allt hans mamma men även andra mammor kan ha det med att uppfostra sina ungar, framför allt i ghettot i USA. Keep Ya Head Up- en annan låt som handlar om hur männen klankar ner på kvinnorna och bestämmer över dem, han sjunger att de ska hålla skenet och att männen ska visa de respekt och hylla kvinnorna, för utan kvinnorna hade inte männen varit någonting. Jag läser på nätet om hur han dog och som de flesta vet så var han osams med sin före detta bästa kompis Notorious BIG, vad de börja gräla om har jag inte riktigt gett mig in på men hur som helst misstänks han var medhjälp till mordet på Tupac, en bild körde upp bredvid 2pac vid ett rödlyse och där han sköts med ett antal skott. Ett tag senare dog även Notorious. Många tror ju att 2pac fortfarande lever, trots att de finns bilder på hans kropp vilket man inte vet är äkta eller inte. Innan hans död gav han sig själv ett nytt smeknamn Makaveli efter en italiensk adelsman som ska ha lejt sin egen död för att undkomma sina  fiender, därför tror man även att 2pac lika så gjort. Jag tycker det är målet är så spännande men det är väl antagligen för att jag aldrig kommer få reda på hur det ligger till. Det finns ju bilder på människor som man tror sig kan vara 2pac. Jag tror personligen att han är död & isåfall önskar jag med hela mitt hjärta att jag får möta honom i himlen.


Shorty you´re the hotest

sitter hemma hos natta vi dricker te och snackar skit, innan idag har jag varit hos cheima med maria och kollat på White Chicks, sen fikade jag & maria i lillebrors skola.

för natta är så snygg här hahah

Desperate Housewives

Okej jag vet att jag inte är den enda som är chockerad över det sista avsnittet!
Vem var Susans nya kille?
Vilka var Gabrielles barn?
Vad hände med Carlos?

Gaaaah, blir galen! Måste se resten nuuuu
Nu är det bara fjärde boxen jag ska köpa, resten har jag! ser ni? Jag är beroende!
Nu ska jag chilla lite vid datorn sen ska jag napa så jag är pigg i skolan, det beror ju självklart helt och hållet på om min lover kommer in på msn eller inte också kom jag på :) Jag skriver kanske ett inlägg imorgon bitti om jag har tid

Jag vill Turkiet! Sandra och Jag på stranden vid det Turkiska turkosa vattnet

We ride together, we die together, Bad Girls fo' life!

Är man ond om man blir glad av att ett förhållande tar slut som man väntat på så länge? Inte för att personenerna blir ledsna utan för att man kanske äntligen har en chans. Jag ska sluta glädjas kanske, det är ju mitt ego som glädjs åt detta? Jag vill ju egentligen inte att någon av de ska vara ledsna eller sårade. Ibland kanske det är bra att vara så också? Who knows. Ne men nu ska vi prata om något mer kul.. som att; det är endaste 3dagar tills det är helg! yabadabadoo! Allt går snabbt om man bara sysselsätter sig med något! imorn ska jag på fika på min lillebrors fritids, älsklingen min var duktig och bakade chokladkakor idag tills halloweenfikat imorn, han blir så glad när jag kommer så det är klart jag ska ge honom den lilla tid han kräver, efter det ska jag träffa Natta och vi ska snacka skvaller as usual. På Torsdag ska jag in till stan och möta upp min mormor, kanske blir lite shopping och middag på någon mysig restaurang. På fredag är det fredag och då behöver jag inte ens säga vad jag ska göra, då ska jag festa, fekka, supa, spåra, hinka, kröka, pimpla, U name it! Likaså lördag och se fram emot ett Superskönt Höstlov! Nu ska jag fortsätta rensa bland min musik på datorn, har typ 2000låtar och lyssnar på kanske 100 av dom haha. Jag skriver igen ikväll.

Är det bara jag som inte kan få nog av Bad Boys II ?! Den är bääääst!

You need a lady in the street, a freak between the sheets

Jag har fastnat lite för att skriva citat som ni märker hihi.
Martina och jag var idag påväg hem från Solna C där vi hade fikat och gick till bussen hem mot Sundbyberg, när vi går föbi en av busskurerna och pratar om olika slag kommer en utländsk gubbe fram och kollar på mig och säger;

"Slå henne, Slå henne ba!!!" *knyter den högra handen och slår i den vänstra*

Jag och Martina börjar skratta och går längre fram där det står en 50-årig tant som absolut inte ens hört vad Gubben sa och försöker vara snäll och säger

"Han tycker nog bara är otroligt söta och fina tror jag!"

Jaha........? haha. Finns så konstiga människor. Martina och jag kommer fram till våran busskur där det går av en kvinna och en man med en barnvagn av en av bussarna, jag kollar på barnet i vagnen och ser en jättesöt bebis, jag tänkte precis säga "Ohh vilken söt bebis" Så ser jag att den har en FET BÖLD på huvudet som var alldeles lila och stod upp, den såg faktist äcklig ut! Min miin sa allt (läs; världens största gap och halvt utploppade ögon) och martina börja skratta, och jag kunde inte låta bli att utbrista "Ser du jättevårtan?!" Martina börjar gapskratta och jag kan inte sluta tänka på den vilket gjorde lite att jag tappade lite av min matlust. Tack gud tog föräldrarna på barnet en mössa sen!


Ny vecka, nya möjligheter

Hej gullegrisar! En ny mammavecka efter en jättetrevlig och mysig pappavecka, jag är så glad att pappa och jag kommit varandra nära igen :) Ni ska vara stolta över mig, jag nämnde ju att jag pluggade till mitt historiaprov, jag pluggade som jag ALDRIG gör.. och det var faktist värt det eftersom jag fick VG+, skulle fått MVG om inte två småfel, men det gör mig absolut ingenting, jag vet att jag bättrat mig och det är huvudsaken, från IG till VG+! Bra mickis! Idag gick jag hem efter skolan och mötte upp martina, vi åkte till solna och fikade på espressohouse, Jag drack Chaite, I love it! Imorgon ska jag för första gången till Gynekologen och se så att allting står rätt till, det är viktigt även för de som inte är sexuellt aktiva, man ska ju egentligen göra det ca. 2 gånger per år, och eftersom jag första gången hade sex med min partner tim som jag hade i tre och ett halvt år så kanske det är lägligt att ta en titt. Nu ska jag duscha och kolla på Datemovie som jag laddat ner, ordning och reda pengar på fredag (LÖNING!). Skriver kanske mer ikväll. Ciao bella's & bello's

Jag älskar mina tjejer!

och vill säga; ni är mitt ALLT!

She's a sexy girl, nobody can touch her

hej sexy babaaas! Jag är nu med martina sandra och lella, snart kommer maria sara och noelle.. Sen ska vi dra vidare på fest :) OCH jag har kommit på en utmärkt sak, eller snarare sara.. att jag som ha problem med min pappa och tider att vara hemma, tar och kopplar om min hemtelefon till mobilen så han tror jag är hemma, äre inte smart? :D Så ikväll ska jag njuta och inte så mycket att jag deckar.. Det finns ett antal fester att välja på, I LOVE IT! finns det värre än när man är taggad och det finns absolut ingenting att göra? Ne.. Jag har även klippt mig idag, hemma hos noelle som går första året på frisör, det blev lugg och topparna :D Sen haer jag även kommit på att jag ska börja frisörlinjen, det är det jag vill hålla på med,, fattar inte att jag inte tänkt på det tidigare. Jag som hatar plugg har valt juridik?! Jag älskar kosmetik och allt som har med utseénde att göra.. Ska gå till studievägledaren och prata om detta. Nej men hörni jag har inte hela kvällen på mig, nu ska jag ut och vara social. Puss och Kram Skumbanan

Whatever you like!

Idag är jag glad, igår pluggade jag järnet till historiaprovet vi hade idag och drack te, jag var en riktigt duktig flicka :) Idag gick provet bra förutom att jag sa att Homo sapiens sapiens (vi människor som lever nu) dog ut  fast det skulle vara neandertalarna haha. Skitsmart! Idag fick jag 500:- av mamma till att köpa ett par nya höst/vinter-skor eftersom jag går runt i ett par vita gympadojor från Esprit i slaskvädret. Jag pratar med drömprins på msn. Snart ska jag med Martina och Sandra till Kista och shoppa & fika. Jag ska bara platta mitt krull om det är någon idé i det här skitvädret. Ikväll ska sandra och martina sova här :) Innan kanske sandra & Jag ska hem till Danne i vår skola som är hemma själv  där Joseph är och kolla på film. Nu ska jag börja fixa mig, ser ut som Paul Pott!
Varför kan inte jag vara hon i kassan??

Old School


Hi Gorgeous! Idag var jag hemma från skolan.. idag (klockan är över tolv)ska jag dock dit, måste! Ska även till pappa, ska bli mysigt. Idag var martina och sandra här ett tag, och jag satt inne och fiffla med bilder på en hemsida Yearbook yourself, jag gjorde mig och de flesta av mina kompisar och jag skrattade åt vissa så det knöt sig i magen på mig haha SÅ roliga! Jag har nyss tittat på scary movie nu, lika rolig den! Nu ska jag sleepa tight och försöker skriva mer i veckan. Sov sött, dröm om mig, plättar och sylt!


1. Jag
2. Sandra
3. Maria
4. Martina
5. Lillis
6. Mira

Slow down, I just wanna get to know you

Igår var jag uppe till över tre.. det finns bara en som kan få mig att strunta i tid & rum.

All you want is me

Jag fick nyss ett mycket intressant samtal på min mobil

- Jaa hej jag heter anders och ringer från SA och tänkte höra om du hade tid några minuter

" Jaa det har jag"

- Jag tänkte ställa några snabba frågor till dig, Vilka högtider gillar du mest? Julafton Nyår eller Midsommar, rangordna.

"Julafton Nyår Midsommar"

- Julafton för att det är med familjen eller?

" Ne för man får julklappar hihi"

- Sen andra frågan, tvättar du själv och vad använder du för tvättmedel?

" Jaa det gör jag, har ingen aning för tvättmedlet ligger i en bytta"

-  Jaha jag förstår, den sista frågan, lite mer personlig än tvättmedlet.. Hur ofta onanerar du?

" HAHA vem är det som driver?!"

- Det är Anders från SA och jag kan tyvärr inte ge ut mitt efternamn

"Jag tänker inte säga det till dig! säg bara vem det är?"

- Du vet väl att allt du säger blir sekretessbelagt och kommer inte ut, det stannar hos oss här på SA.

" hahaha men jag tänker ändå inte säga det är privat"

- Okej en mindre personlig fråga då, Hur ofta blir du påsatt bakifrån?

" haha varje daaaag"

- hur många gånger per dag ungefär?

"25 tyyyyyp"

- Haha kan man ringa dig nån gång på fritiden?

" Jaaa men absolut hörröööö"

- Tack för du tog dig tid, du får ha en fortsatt trevlig kväll


När man talar om trollen så ringer denna lustikurre nu  om och om igen.. Och har att komma med? Inget. Nu anklagade han mig för att ha ringt upp honom och för att ha komplex "Det är så synd om dig, hur mycket väger du egentligen, 90, 95 kg?" jag ba, aa hur visste du? "han ba käften din äckliga hora" jag svarade "asså hur gammal är du egentligen? skaffa dig ett liv. Och personen ringer om och om igen, jag börjar undra om det är samma idiot som ringde och mordhotade mig förra helgen 27 gånger. FOLK, SNÄLLA SKAFFA ETT LIV!

If i were a boy I would listen to her cause I know how it hurts

 
Min nya älsklingslåt! njut! tyvärr lite risig kvalité

Hallonbergen

Jag har inget mer att säga än att det inte är jag som tagit dessa bilder utan en kille i min skola, vilket även innebär att de finns kvar på hans mobil och att säkerligen fler än han kommer se dom. Jippi ! (Ps. var glada att ni inte ser första bilden på nära håll). Nu ska jag se Ps. I love you med sandra. kyss och smek sänglek




Varför choklad är så mycket bättre än män?

  • Choklad kan ge en njutning även när den blivit mjuk
  • Choklad räcker så länge du vill
  • Du kan ha många olika choklader på gång samtidigt
  • Du kan dela choklad även med din mor
  • Choklad bryr sig inte om du biter i nötterna
  • Med choklad behöver man inte fejka
  • Att du äter chokladen håller inte grannarna vakna
  • Choklad säger aldrig "Om du älskar mig så sväljer du!"




Lo Que Paso Paso

Kallt, Ruggigt, Tråkigt. Men det ska det snart bli ändring på! Igårkväll var kul tills jag.. somna. haha. Idag ska jag hinka med alla från igår och vi ska antagligen vidare på fest, vi får se! Jag ska nog byta outfit, tror inte rosa tofflor som det står angel på, en stor killtjocktröja och hotpants är så poppis ikväll. Men jag återkommer imorn med bilder och lite info om helgen :) berätta jag att jag igår mötte på skolans snygga etta och bad om hans nummer`? Pinsamt! 1. Han går i ettan och är antagligen 92a. 2. jag gav han mer luft än han redan hade, han skulle snart kunna sprängas av luftfyllning. Blä på såna! Puss på er då, nu ska jag dricka igen.....


           Jag vill tillbaks till Turkiet!

Filmtime!

Nu ska jag se en film med sandra, släkten är värst :) Puss och Kram vi syns på stan!



Freaky Friday!

Äntligen den dagen jag väntat på i mer än en vecka! :) Ikväll ska jag Sandra, Maria, Martina, Sara, Malin & Lina ska hinka hos sandra, nu ska jag fixa mig och göra en grogg :) Idag slutade jag skolan kl två, mötte joseph och gav han sina armbarnd och sen åkte till stan med sandra maria & sara, vi va där till typ halv sex då vi åkte till sumpan för att möta joseph som skulle köpa två vin till oss, efter de gick jag till marcus som inte var hemma haha.. sandra och jag åkte till rissne, köpte utblandning och nu kom jag precis upp från att ha mött marcus som kom och lämna den andra drickan.. Jag satt precis och prata med natta om när jag fyller arton, och jag tror hon är min festsoulmate, hon är precis som mig.. Hon ska ta med mig ut dååå haha, natta är ju ingen jag festar med eftersom hon är 22 och går ut på krogen, inte så kul för henne att sitta inne på hemmafest i gettot haha! Ne men därför ska det bli lite extrakul! Nu ska jag shotaaaa
Önska mig en lyckad och MINNESvärd kväll hahahah! Puss på er mina älsklingar

Jag är nog den porrigaste ni sett

I'm in love with him but he got a girl at home

Hej för 2a gången idag! :) Jag älskar på Pretty Ricky - So confused.. och det där med att vara förvirrad angående kärlek är såå jobbigt.. Det finns en kille jag gillat i ett år, som jag gett upp för längesen. 1. För han vill inte hålla på med någon under arton. 2. Han har nu en flickvän.. det svider i mig, för jag vet fortfarande allt han sagt till mig, allt som ändå gör en så stor betydelse. Allt som var ett problem från första början var åldern, nu när jag snart nått min artonårsdag, varför ska han då ha flickvän? Men på något sätt vet jag att det ändå kommer bli som jag vill, en underbart vacker dag ändå, det kvittar mig om hur lång tid det är, bara det sker! Jag känner kemin så starkt, senast idag.. blickarna, orden.. allt, det lilla som blir så stort. Man blir överlycklig för minsta lilla ord. Men det är dags att försöka glömma och gå vidare, jag tror på ödet, om det är menat så händer det bara, kanske till och med utan förvarning. Idag gick jag hem efter skolan med sandra och martina, kollade film, sen tvingades möta tim och prata (igen, frågan är om det leder någon vart mer än till brustna hjärtan) sen gick jag hem,pratade med mamma och dricker nu te och samtalar på msn. Imorn ska vi in till stan efter skolan sen hem till sandra och partaja, sen ut på the famous äventyr. Glömde säga att jag ska fotas på söndag av en fotograf, kanske flyttar fram tiden eftersom jag kanske inte har tid.. men det ska hur som helst bli kul!

Jag saknar dig & våra samtal, men jag vet att du fortfarande finns där.
2008-02-07 22:49

Inte så jag mena.. vill bara att det ska hända utan något skitsnack



Politik!

HAHA driver, ofta jag skulle skriva ett inlägg om politik, är alldeles för oseriös just  nu! Jag är fnitterapa! Jag har precis haft skolfoto och om jag säger att jag tror jag fick dubbelhaka på skolfotot så kanske ni förstår att det gick si sådär :D Berättade jag att jag gick och gymmade själv? :D Haha ni ska va stolta över mig! Sluta med att sandra och jag la oss efter två, vi drack te & prata snusk hihi. Idag ska jag sandra & martina hem till mig och kolla på film och kekaa godis hehe! Imorn är det fredaaaaaaaaag :D JAG DÖR! haha nu ska jag tvinga hem sandra, orkar inte va kvar i skolan! Jag som var så duktig förra veckan, det blir skärpning igen!
Puss och Kram sötbollar skriver ikväll

Glömde säga att jag nyss skämde ut mig, Sandra, Martina, Cheima, Maria och Jag fjantade oss i korridoren, maria skulle hoppa upp på min rygg, jag stod lutad framåt.. vad händer? jag FLYYYGER fram bakom skåpen på alla fyra med en duns som gjorde att säkerkligen några i skolan trodde det var jordbävning, Och vilka sitter där och ser på? :) De man minst vill! Hehe men jag bjuder på den ;)


FREDAGAR ÄR BÄST

hon säger kom & sen hon loggar ut

Hej kissemissar!  Jag måste skriva något otroligt roligt som hände
en bekant sitter på toaletten och gör nummer 2, det ringer på personens telefon
Anonym - "ska jag svara?!"
Mickis- "ja varför inte??"
personen svarar.. och sitter och pratar jag hör personen säga
"varför tror du på vad dina vänner säger, de snackar alltid skit?!"
Jag börjar gapskratta och tänker mig hur personen skriker det i telefon och hur man sedan hör plums i bakgrunden *anonym lägger en bajskorv" och sedan utbrister "Jag står och kokar potatis"

hahahahhahaha JA än en gång ett bevis på min otroligt torra humor, men vet att du som sitter och läser har ett litet flin på läpparna ;) Jag är hemma hos sandra jag värmer en pirog, sitter med blöta fula flätor i håret, ska ha vågigt hår imorn, har skolfoto. Lyssnar på m9, skrattar med sandra och chillar, lyssnar m9 och skrattar åt våra världens bästa skämt. Idag hade jag kort skoldag, orkade inte gå på sista lektionen så jag och sandra köpte godis och gick hem till mig och packade upp alla mina kartonger (hälften av kläderna gick till välgörenhet, sandra lust-i-behov-av-kläder). Sen åkte vi hit, sandra är hemma själv och även i helgeeen, ohhh vad jag längtar :D:D Nu ska vi ses film som vi laddat ner och dricka te! Påminn mig att skriva ett citat min lillebror Gustav utbrast idag, haha så rolig!

Ha en trevlig kväll! Puss och Kram Skumbanan

I LOVE my bebuu

Society, hope you're not lonely without me

Tänk vad det kan slå över.. Jag som var så glad, vem ska ringa och förstöra allt om inte mitt ex. Det är inte så uppiggande att höra att man är en tjock billig ful äcklig hora. Varför? Ni kan få se bilden och kommentarerna. Jag orkar inte ens, nu inser man kanske vilket förhållande man varit i, ett nedtryckande som bara sänker en. Jag var ju på topp? Nu ska jag lyssna på bra musik, skita i idioten. Träffa Carro min älskling och se desperate housewives.
Jag behöver inte dig din nedtryckande äckliga idiot till manshora.

Maria Svedberg, Sandra Lust, Martina Kroon, Caroline Bergling, Sara Elf, Linnéa Ulvefeldt, Mira Johansson, Cheima Boukchana, Victoria Sjölander, Madeleine Dahlström, Zhara Fye Levin. Det är ni som gör att jag håller skenet uppe, Tack!

Det är ju bara så mycket i den här bilden som är mitt fel eftersom det inte ens är jag som lagt upp den.


Miss independent

*Står och kollar på vad min lillebror laddat ner för filer på DC++, Ser lesbian.. nåt. *jag utbrister
M- Vad är det där?!
L- Porr"
M- varför då?!
L- inte vet jag..? ha nåt att runka till
M- men usch jag vill inte veta ?!
*går direkt därifrån för att tjalla till mamma*
Hör en minut senare i vardagsrummet mamma säga:
"Gubben har du laddat ner porr?"

VAD BOR JAG I FÖR FAMILJ`? HAHA

Nu ska ni få höra min just nu favorita låt, Låt mig presentera Miss independent med Ne-Yo
sålänge ska jag prata med en av mina få ting i livet jag är besatt av


I'm the worlds greatest!

Jani, det är något man måste börja säga till sig själv lite oftare :D Jag har INGEN aning om vad som hänt med mig men jag har inte varit såhär lycklig på riktigt länge, trots att tim inte vill ha nåt med mig att göra, trots att jag sagt upp kontakten med joseph, trots att jag är osams med sandra, trots att jag ligger en aning efter i skolan, trots att det är 9månader tills jag fyller arton hahaha ne men.. Aa jag är superlycklig :) Det är väl bra att det kan va så ibland också. I helgen har jag för första gången på ca ett år tagit det lugnt och gjort absolut ingenting, känns inte som att jag missat nåt.. mer än att skämma ut mig haha, syfta lite på maria och martina ;) Sen var det lite synd att lillis ringde tidigt på lördag kväll och fråga om jag ville hitta på nåt med henne, för vi ses ju så  sällan på helgerna, men det går förhoppningsvis fler tåg :D Guess what? I helgen ska jag supa sönder! Haha nej men kul ska jag ha :) Jag har kommit på en sak.. jag blir kär FÖR LÄTT! vet ni vilka jag är kär i just nu? Lil' wayne, Plies, Ja rule, & bobby valentino's röst, vad ska jag göra?! jag blir panikslagen när jag hör de, kan inte sitta still. ÄR BESATT! jani.. besatthet är någonting obehagligt haha. Nu ska jag sluta sluddra och berätta vad jag haft för mig idag. Vid tvåtiden gick jag och martina till ungdomsmottagningen för att vara duktiga flickor, efter det mötte vi upp maria,köpte cola och glass och gick hem till mig och chillade, lite senare kom datanörden Zäta, nu ska jag duscha, sen plugga? JAPP! ni hörde rätt.. plugga.

Saker att se fram emot (som snurrar i mitt huvud exakt varje sekund):
Helgen!! haha
Julafton
Nyårsafton!!!
18-årsdagen
Kryssning
Utandsresa


det roliga är att nästan allt det här är de mer än två månader kvar till!
Men som sagt var, tiden går fort när man har kul ;)


Jag och min älskade lillebror

Sexy Can I

1. Vad heter du? Mikaela Fredrika Olsson
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Mikaela?
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jennifer
4. Vilket stjärntecken är du? Kräfta
5. Vilken årgång är du? 91a
6. Vart bor du? Stockholm
7. Bott utomlands? Max två-tre veckor
8. Flyttat antal gånger? 6gånger
9. Vart skulle du vilja bo? USA, Miami
10. Vilken skolklass? Juridikinriktning 2:a året
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Ännu hetare

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
172 cm
2. Hur mycket väger du? 35 kg, börr
3. Hårfärg och frisyr? Axellångt, brunt, lockigt
4. Ögonfärg? Blåa, tillfälligt bruna linser
5. Mest nöjd med? brösten? haha
6. Minst nöjd med? Mina ben
7. Skostorlek? 38
8. Glasögon? Nono, men hett
9. Gar du några piercingar/tatueringar? 5 i öronen, ska pierca tungan

FAVORITER
1. Filmer? White Chicks & Bad boys
2. Låtar? Lil Wayne, Bobby Valentino, Pretty ricky, 112, plies, Boyz II men<3
3. Årstider? Alla årstider har sin charm, men sommar?
4. Mat/dryck? Sushi, snabbmat & sex on the beach
5. Djur? En labrador som älskar & vaktar mig
6. Färg? Svart & Korall
7. Parfym? Escada moonsparkle / DKNY Green Apple
8. Tv-program? Desperate Housewives, vänner, Fresh Prince
9. Ämne i skolan? Bild haha
10. Sysselsättning? resa, shoppa, festa, underhålla, skola, killar ;) haa

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En svart midjekort höstjacka
2. Vad använder du just nu för skor? Esprit Vita Gympadojor, fult ord
3. Favoritfärg på kläder? Svart + Accesoarer
4. Favoritmaterial på kläder? 92%Cotton 8%Elastane
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ett par fina höstskor samt jacka, halsduk & vantar
6. Favoritaffärer? H&M, Gina Tricot
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Studiebidrag + lite till
8. Favoritmärke? varierar
9. Vad har du för byxstorlek? använder bara legins
10. Vad har du för tröjstorlek? 36/38

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Jan
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Läppglans från Maybeline & Dior, nycklar, ipod nano

b) Jobbväska just nu? Har ingen
c) Handväska eller liknande just nu? Nescesär från Laura Ashley, smink, parfym, kläder
3. Vad är du beroende av? Coca Cola (marias fel)
4. Vilket land kommer du i från? gissa!
5. Vilken sorts lipsyl använder du? bara mina läppglans
6. Vad tror du på? mig & mina nära & kära
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Kristendom
8. Vad köpte du senast? Glass
9. Har du nåt husdjur? gills silverfiskar?
10. Var bor du? Sundyberg & Täby


Mysig höst & studiedag

Hej alla gullegrisar! Igår mötte jag tim vilket resulterade i att vi började bråka. "Du har blivit billig mickis!"
-"varför då? det har jag verkligen inte"
-"Du lägger upp bilder på dig själv i bikini (från turkiet), du festar hela tiden. vad har hänt med dig mickis?"

Är det bara jag som inte förstår hur det kan gå ihop med ordet billigt? Och jag förstår inte hur man bara kan sitta och vräka ut sig det till mig som fan knappt rört nån och varit trogen till honom i nästan tre & ett halvt år, medans han själv varit otrogen 2 gånger så vitt jag vet, sääkert fler. Aja jag orkar inte bry mig längre, det var ju då man insåg vad vårat förhållande gick ut på, att såra varandra så mycket som möjligt "om du gör det tänker jag göra det!". Blä. Väx upp. På kvällen gick jag hem och det spruta väl några tårar men det gick snabbt över när jag fick träffa min underbara mamma & hennes boyfriend. De ville ha socker och jag kände för att komma ut så jag var snäll & gick å köpte det åt dem. (Även glass och godis till mig hehe) sen prata jag med maria & joseph(ine) haha i telefon. Somnade dock när jag pratade med joseph haha, stackarn. Idag ska jag träffa mira som jag har blivit sams med, ni kanske inte vet att vi varit osams eftersom jag numer slutat skriva ut sånt, men vi vart osams i början av Augusti, och vänskapen är säkert på topp nu när man varit ifrån varann såhär länge. Sen ska jag säkert träffa maria och hoppas på att jag kan stanna i Sundbyberg för min far, räknar med ett nej från början så det inte blir någon besvikelse. Nu ska jag äta en till frukost ( Magnum Mayan mystica i miniformat) Ciao bella's & bello's




Jag kan inte låta bli att njuta av mysiga vantar & halsdukar nu till hösten, passar perfekt med mina bruna linser som precis kommit! Great

Paybacktime!

Nu sitter jag i skolan, älskar onsdagar, vi har väl typ oftast en lektion, slutar, får rikskuponger och då går man självfallet till Mc Donalds. Just nu har vi samhällskunskap, jag ska skriva om Socialdemokraterna, vilket inte alls betyder att det är de partiet jag håller på. It's not. Jag måste på något sätt vara synsk? Igår frågade jag om någon visste när desperate housewives börja för jag saknar det så himla mycket, och vad händer igår när jag tittar på tv som jag ALDRIG gör, jag kollade på top model, bytte till femman så hör jag mycket vackra ord susa in i mitt öra "Desperate housewives, premiär ikväll här på femman". Det programmet är något som kan få mig på så mycket bättre humör, enda programmet jag följer, jag håller mig trogen.


 


 Jag är nog lite utav en susan, klantig men ändå på ett charmigt vis

RSS 2.0